Raju video pikaruokalasta – nainen tappeli vauva sylissään

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Elämä on tunteita ja tuoksuja, ja välillä varsinkin edellä mainittuja. Joskus tunteet voivat ylikuumentua julkisella paikalla, ja seurauksena on aika ajoin näyttäviä tappeluita, jotka voivat päätyä myös uutisiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt longislandilaisen Chuck E. Cheese -pikaruokalan asiakkaat saivat todistaa metelöintiä, kun paikan päällä puhkesi kunnon kahakka. Tilanne äityi väkivaltaiseksi viime lauantaina erään naisen iskiessä ensimmäisen iskun. Se nähdään tapauksesta kuvatulla verkkovideolla 30 sekunnin kohdalla. Työntekijä vaikuttaa estelevän pätkällä riiteleviä asiakkaita tuloksetta.

Useat naiset tappelevat, ja yksi heistä pitelee samalla vauvaa sylissään. Jopa lapset vetävät vanhempiaan pois riitatilanteesta. News 12 -kanavan mukaan mekkalan aikana varastettiin yhden naisen käsilaukku. Tällä hetkellä virkavalta tutkii valvontakameran aineistoa ja harkitsee syytteiden nostamista.