Tärkeät kysymykset ensitreffeille – vastaukset arvokkaita molemmille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäisillä treffeillä lienee tarkoituksena tutustua toiseen ja saada hänestä oikeanlainen ensivaikutelma. Joskus kuitenkin käy niin, ettei treffikumppanista tahdo saada oikein mitään irti, joten tässä on kuusi perustavanlaatuista kysymystä, jotka deitille kannattaa esittää.

Jotta treffit ei kuitenkaan menisi syväluotaamiseksi ja piinapenkiksi, tulisi kysymykset esittää hienovaraisesti. Liikkeelle voi lähteä siitä, että tiedustelee treffikumppanin lempitapaa viettää vapaa-aikaansa. Mikäli hän vastaa rakastavansa kalliokiipeilyä ja maastopyöräilyä, voi ihmisen luonteesta tehdä jo tällä perusteella jonkinlaisia analyyseja.

Seuraavaksi kannattaa kysyä treffiseuralaisen työn laatua ja sitä, että mitä hän käytännössä tekee. Vaikka kumppani kertoisi olevansa toimitusjohtaja, lienee kuitenkin paikallaan selvittää, työskenteleekö hän pörssiyhtiön pomona vai pyörittääkö esimerkiksi yhden miehen rekkafirmaa.

Femail Firstin luomat vinkit myös kehoittavat deittailijoita kysymään toistensa perhesuhteista. Kun ihminen kertoo perheestään, saa hänestä samalla oikeanlaisen vaikutelman ainakin sen suhteen, miten hän on tekemisissä lähipiirinsä kanssa.

Myös se kannattaa kysyä, kuinka kauan vastapuoli on ollut sinkkuna, jotta välttyy mahdollisilta yllätyksiltä ja ikäviltä seurauksilta. Aivan kauheasti ei kannata jutella entisistä ihastuksista, mutta jokaisen on hyvä tietää edes jotain uuden kumppanin suhdetaustoista ennen uuteen kelkkaan hyppäämistä.

Hieman jännittävämpi kysymys saattaa johdatella seuralaiset hyvinkin mielenkiintoisiin keskusteluihin. Kun partnerilta kysyy, mitä hän tahtoisi tehdä elämässään eniten, saattaa siitä seurata erittäin seikkaperäinen vastaus, joka sisältää ihmisen unelmia ja tarinoita jo eletystä elämästä.

Jotta koko homma nivoutuisi hyvin pakettiin, ja molemmat tietäisivät, kannattaako heidän enää istua saman pöydän ääreen, voi treffien lopuksi tiedustella mielipidettä illan kulusta. Mikäli treffiseuralainen sanoo, ettei saanut oikein illalta sitä mitä odotti, voi seuraavat deitit jättää unholaan. Mutta jos deiteistä satelee kehuja, niin sitten sopii miettiä, koska seuralaiset näkevät uudestaan.