Suosikkinäyttelijä jättää NCIS-sarjan – muhkea palkankorotus ei auttanut

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

NCIS Rikostutkijat -televisio-ohjelmaa ollaan tehty jo huimat kymmenen tuotantokautta. Suomessa Nelosella ja TV Viidellä nähtävä suosikkisarja on noussut huimaan suosioon vuosien varrella. Nyt eräs sarjan päätähdistä on kertonut jättävänsä rikosdraaman.

Ziva David -nimistä naisagenttia esittävä Cote de Pablo on ilmoittanut, ettei hän tule enää jatkamaan työtään sarjan parissa. The Hollywood Reporter -sivusto kertoo, että näyttelijätär haluaa siirtyä sarjan parista muihin projekteihin.

Suosikkisarjaa esittävän CBS-kanavan johtokuntaan kuuluva Leslie Moonves on kertonut sivustolle, että de Pabloa yritettiin houkutella jäämään suurella rahasummalla.

– Tarjosimme Cote de Pablolle paljon rahaa – jonka jälkeen tarjosimme hänelle vielä enemmän rahaa. Emme todellakaan halunneet menettää häntä, rakastamme häntä. Hän on mielestämme loistava, Leslie Moonves summaa tilanteesta The Hollywood Reporterille.

Cote de Pablo on kuulunut sarjan päänäyttelijöihin kolmannesta tuotantokaudesta lähtien. Näyttelijättären hahmon poistuminen sarjasta tullaan käymään nopeasti läpi tänä syksynä Yhdysvalloissa käyntiin pyörähtävällä 11. tuotantokaudella. Sarjan muut päätähdet ovat jatkaneet sopimuksiaan CBS:n kanssa.