Fani ei ollut uskoa tuuriaan – oma laulajaidoli liftasi kyytiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen muusikko Dave Matthews tunnetaan erityisesti yhtyeensä Dave Matthews Bandin tiimoilta. Yhtyeen suosituimpiin hitteihin lukeutuu esimerkiksi Crush, So Much to Say ja Crash Into Me -kappaleet.

Nyt 46-vuotias muusikkomies on yllättänyt faninsa toden teolla. Emily Kraus -niminen amerikkalaisnainen oli ajamassa poikaystävänsä kanssa Dave Matthews Bandin keikalle Pennsylvanian Hersheyssä, kun hän huomasi tien vieressä olevan pyöräilijän. Miehen pyörästä oli puhjennut rengas, ja nainen päätti antaa tälle kyydin, CBS 21 News uutisoi.

Kaksikon hämmästys oli suuri, kun kävi ilmi, että avun tarpeessa ollut mies oli itse Dave Matthews. Muusikko kertoi pariskunnalle lähteneensä pyörälenkille ennen esiintymistään, eikä hän ollut ottanut matkapuhelintaan mukaan. Kiitollinen Matthews antoi pariskunnalle vip-liput esiintymisensä eturiviin, vei pariskunnan syömään ja kirjoitti nimikirjoituksensa heidän konserttilippuihinsa.

– Heräsin tänä aamuna, käännyin ja sanoin, okei, tuo todella tapahtui eilen ha ha ha ha! Se oli epätodellista, emme voineet uskoa sitä, Emily Kraus kertaa kokemustaan CBS 21 Newsille.