Demi Lovato etsii aavetta: ”Ei mikään paha henki, vaan pieni tyttö”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato menetti äskettäin biologisen isänsä, kun Patrick Lovato kuoli syöpään. Suru-uutisen jälkeen Demi paljasti, että isä kärsi hänen itsensä tavoin mielenterveysongelmista.

Nyt neitokainen on antanut surutyöstään huolimatta haastattelun BuzzFeed-sivustolle. Haastattelussa kaunotar paljastaa, että hän käy vapaa-ajallaan etsii aaveita. Demi on vakuuttunut, että hänen Teksasissa sijaitsevassa lapsuudenkodissaan kummittelee.

– Käyn metsästämässä aaveita. Talossani Teksasissa kummittelee ihan naurettavan paljon. Ei mikään paha henki, vaan pieni tyttö. Uskon hänen nimensä olevan Emily, Demi Lovato selittää sivustolle.

Laulajattaren mukaan kaksi paikalla käynyttä meediota ovat molemmat olleet sitä mieltä, että talossa kummittelee Emily-niminen tyttö. Demi kertoo nähneensä tytön useaan otteeseen lapsuutensa aikana. Kaunotar kuvailee Emilyn olleen hänen hyvä lapsuudenystävänsä.

20-vuotias Demi Lovato ei ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan. Neitokainen sai välittömästi kuolinuutisen jälkeen lohduttavia twiittejä X Factor -kollegoiltaan Simon Cowellilta ja Mario Lopezilta.