Miley Cyrus puolustelee huumeidenkäyttöä: ”Mieluummin kannabista kuin alkoholia”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut kesän aikana otsikoissa hoikistuneen vartalonsa lisäksi myös uuden We Can’t Stop -kappaleensa poikkeuksellisen rohkean musiikkivideon merkeissä. Vähissä vaatteissa poseeraaminen on neitokaiselle kuitenkin tuttua jo teinivuosilta.

Kaunotar on aiemmin noussut vähäpukeisena poseeraamisen lisäksi otsikoihin huumeidenkäyttöä puolustelevien kommenttiensa myötä. Nyt Miley on jatkanut samalla linjalla, sillä hän on kertonut The Sun -lehdelle, että hän polttaa mieluummin kannabista kuin juo alkoholia. Neitokainen on aiemmin selittänyt, että hänen mielestään ruohon polttaminen on alkoholin nauttimista turvallisempaa.

– Kun poltan, en koe samanlaista pahanolon tunnetta kuin silloin kun juon, tai sitä esiin nousevaa vihaa, Miley Cyrus selittää The Sunille.

Laulajatar kertoo melko vapautuneesti alkoholin käytöstään, vaikkei 20-vuotias tähti saisi Yhdysvaltojen lakien mukaan nauttia alkoholia ennen 21. syntymäpäiväänsä. Miley kertoo samassa haastattelussa, että hänen kohua herättänyt, rohkea musiikkivideonsa We Can’t Stop -kappaleelle on paljon kesympi kuin muu netistä löytyvä materiaali. Laulajan mukaan nykylapset tietävät jo kaiken auringon alla, ja jos heillä on iPhone, he katsovat pornoa.

Viimeisintä We Can’t Stop -kappalettaan parhaillaan markkinoiva laulajatar joutui alkukesästä tahtomattaan myös vanhempiensa avioeron keskiöön – jo toisen kerran. Lopulta myös tällä kertaa vanhemmat vetivät avioeropaperit pois tuomioistuimesta, joten ero peruttiin. Kaksi avioerohakemusta kertovat kuitenkin karua kieltään Cyrusin perheen tilanteesta.