Mummolla paloi käämi: Ampui kohti pihatielle peruuttanutta autoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa on tunnetusti erittäin vahva itsensä ja oman omaisuutensa puolustamisen kulttuuri. Nyt eräs Tennesseessä asuva amerikkalaisvanhus on kuitenkin mennyt hieman liian pitkälle omien oikeuksiensa puolustamisessa.

72-vuotias Margie Rhea Ramey nimittäin innostui heilumaan aseensa kanssa kotitalonsa pihalla Hawkins Countyssä. Huffington Post -lehti kertoo, että vanhus oli pillastunut pihatielleen peruuttaneelle autolle. Autoa ajanut Oscar Scott kertoo lehdelle, että hän oli yrittänyt peruuttaa Rameyn pihatielle, jotta voisi kääntyä takaisin tulosuuntaansa.

Vaimonsa ja viiden lapsensa kanssa liikeellä olleen Scottin mukaan he olivat eksyneet, eikä kapealla tiellä mahtunut kääntymään. Rameyn pihatien alkupäässä oli ollut Ei läpikulkua -kyltti. Scottin mukaan Ramey alkoi ampumaan kohti heidän autoaan siinä vaiheessa, kun hän laittoi peruutusvaihteen päälle.

– Laitoin vain autoni pakille, ja heti sen jälkeen kuulin hänen huutavan ja pieni poikani sanoi ”Onko hänellä ase”. Siinä vaiheessa hän alkoi ampumaan, Oscart Scott kertoo lehdelle.

Rameyn luodit osuivat auton toiseen sivuun, eikä kukaan autossa olleista loukkaantunut. MSNNOW-sivuston mukaan vanhus pidätettiin autossa olleiden hengen riskeeraamisen takia. Seniori oli kertonut poliiseille, että hänellä on ollut ongelmia ihmisten kanssa, jotka tuhoavat hänen pihatietään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.