Hämmentävä löytö naisen pihalta: ”Tuota ei odota näkevänsä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kentucky Fried Chicken lukeutuu Yhdysvaltojen suosituimpiin pikaruokaketjuihin. Nyt paistettua kanaa tarjoava ravintolaketju on saanut roppakaupalla ilmaista julkisuutta erikoisen tapahtuman seurauksena. Tapaus on jättänyt erään amerikkalaisnaisen hyvin hämmentyneeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Georgian Waynesborossa asuvan Aleena Heardrickin kotipihalle on nimittäin ilmestynyt valtava KFC-kana-astia. Nainen on kertonut ABC Newsille, ettei hänelle ole mitään hajuakaan siitä, miten astia on saatu kuljetettua yksityispihalle ilman että kukaan talon sisällä on huomannut. Astian takana epäillään olevan omakotitalon vuokraisäntä, joka keräilee vanhanaikaisia kylttejä. Kukaan ei kylläkään tiedä, miksi mies toi valtavan astian pihalle.

– Tuota ei vain odota näkevänsä kun lähtee kotoaan, Aleena Heardrick selittää ABC Newsille.

Kentucky Fried Chicken on sittemmin haistanut tapauksessa mainion promootiotilaisuuden. Yhtiö on luvannut lähettää Heardrickin perheelle ilmaista kanaa. Heardrickin mukaan astiasta on tullut oikea turistikohde, ja ihmiset ovat tulleet paikalle laumoittain ottamaan kuvia jättimäisen ruoka-astian kanssa.