Tyttöbändin laulajatar esitteli kurvejaan – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri P. Diddy laittoi neljä vuotta sitten luotsaamalleen Danity Kane -tyttöbändille pillit pussiin. Kokoonpanon keulahahmo Aubrey O’Day on kuitenkin jatkanut uraansa sooloartistina, ja aikoo julkaista Between Two Evils -levynsä vielä tämän vuoden aikana.

29-vuotias Aubrey tunnetaan musiikkiuran lisäksi myös taipumuksestaan jakaa internetissä runsaasti omakuvia, joissa tähti poseeraa usein varsin vähissä vaatteissa. Nyt Aubrey O’Day on julkaissut Instagram-kuvablogissa kaksi otosta, joissa hän esittelee kuuluisia kurvejaan bikineissä ja urheilurintaliiveissä.

Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa ja selviytynyt finaaliin saakka julkkisten Diili-ohjelmassa. O’Day julkaisee tänä vuonna oman debyyttialbuminsa, jonka singlejä ovat muun muassa Automatic ja Wrecking Ball.