Rocktähden vaimo haki lähestymiskieltoa miehelleen: ”Vaarallinen ja väkivaltainen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen The White Stripes -yhtye koostui Jack ja Meg Whitesta. Sittemmin jo lopettanut yhtye muistetaan muun muassa Seven Nation Army -kappaleesta. Nyt The White Stripesin laulaja Jack White on noussut otsikoihin parisuhdeongelmiensa myötä.

Whiten vaimo Karen Elson on hakenut tätä vastaan lähestymiskieltoa, TMZ uutisoi. Yhä naimisissa olevalla pariskunnalla on ollut avioero vireillä viime vuodesta lähtien. Nyt Elson on hakenut lähestymiskieltoa, koska hänen mukaansa rock-tähti on vaarallinen ja väkivaltainen.

Naisen mukaan hän pelkää että muusikko vahingoittaa häntä tai heidän kahta nuorta lastaan. Vaimon mukaan White on lähetellyt hänelle lukuisia loukkaavia sähköpostiviestejä. Tennesseeläistuomari myönsi lähestymiskiellon Elsonille viime kuussa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2005 kanootissa keskellä Amazonia Brasiliassa. Kaksikon tiet kuitenkin erosivat vuonna 2011.

Jack White nousi julkisuuteen The White Stripes -yhtyeestä, jossa hän esiintyi yhdessä Meg Whiten kanssa. Paria epäiltiin pariskunnaksi, vaikka he väittivät taannoin olevansa myös sisaruksia. Kokoonpano hajosi vuonna 2011, ja White ryhtyi soolouralle. Hän esitti taannoin 007 Quantum of Solace -elokuvan Another Way to Die -tunnuskappaleen laulajatar Alicia Keysin kanssa.