Pikkupoika murtui – lentokentän turvatarkastaja heitti Ninja Turtles -lelut roskiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lentokenttien turvallisuusjärjestelyt ovat vuosien varrella kiristyneet erilaisten lisäsääntöjen muodossa. Nyt eräs viisivuotias pikkupoika on pahoittanut mielensä näiden sääntöjen johdosta. Tapahtuneen keskiössä olivat pojan Ninja Turtles -lelut.

Brittiläinen Alfie Waine oli nousemassa äitinsä Emma Hardyn kanssa lentokoneeseen Leedsissä mutanttikilpikonnalelujensa kanssa. Metro-lehti kertoo, että poika ei kuitenkaan saanut nousta koneeseen lelut mukanaan. Alfiella oli mukanaan 20 senttiä pitkä muovimiekka ja laservalolla varusteltu käsiase.

Lentokentän virkailijoiden mukaan leluaseita ei voinut tuoda koneeseen sen takia, että ne muistuttivat niin paljon oikeita aseita. Lelujen valmistaja on kommentoinut tapausta sanomalla, että pikkuninjojen vanhempien tulee ennen matkustamista tarkastaa lentokentän turvallisuussäännöksistä saako leluja ottaa mukaan lennolle. Pikkupojan äiti ei ole suhtautunut tapaukseen hyvillä mielin.

– Se on naurettavaa. Poika lelumiekan kanssa ei tule ottamaan konetta haltuunsa. Hän oli erityisen surullinen siitä kun meille kerrottiin että ne menevät roskiin, Emma-äiti kertoo tilanteesta Metrolle.