Mitä ihmettä? Mies juoksee 1.695 kilometriä jääkaappi selässään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen Tony ”The Fridge” Phoenix-Morrison on vuosien varrella herättänyt huomiota jääkaappi selässään suorittamiensa urheilusuoritusten johdosta. Mies kerää jääkaapin avulla varoja hyväntekeväisyyteen. Nyt mies aikoo yrittää jotain todella vaativaa.

Phoenix-Morrison aikoo juosta 1.695 kilometriä jääkaappi selässään. Matka vastaa neljääkymmentä maratonia, ja juoksija aikoo selvitä siitä 40 päivän sisällä. Selässään hurjapää kantaa 42,5 kilogrammaa painavaa Smeg-jääkaappia, Mirro-lehti uutisoi.

49-vuotias isoisä haluaa tempauksellaan kerätä rahaa Bobby Robson Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Järjestö rahoittaa syövän hoitokeinojen tutkimista ja syöpäpotilaiden tukemista. Phoenix-Morrison tulee juoksemaan Ison-Britannian John O’Groatsista Land’s Endiin.

– Olen onnekas koska tiedän, että voin ottaa jääkaappini pois. Mutta sinä et voi tehdä niin jos sinulla on syöpä, Tony Phoenix-Morrison summaa ajatuksensa lehdelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies aikoo hurjan suorituksensa aikana juosta noin seitsemän tuntia joka päivä. Phoenix-Morrison on aiemmin hämmästyttänyt muun muassa juoksemalla jääkaappi selässään 30 puolimaratonia 30 päivässä. Brittimiehen kaikki jääkaappijuoksut on suoritettu hyväntekeväisyyden nimissä.