Ralliauton huikea hyppy Ouninpohjassa – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna suomalainen rallikansa suuntasi Jyväskylään seuraamaan perinteistä Neste Oil Rally Finland -rallia, joka tunnettiin aiemmin Jyväskylän Suurajoina. Ralli on yleisölaji, ja vuosi vuodelta ralliautojen hypyt ovat pidentyneet ja muuttuneet näyttävämmiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viikonloppuna ajetulla Ouninpohjan legendaarisella erikoiskokeella nähtiinkin poikkeuksellisen huikeita hyppyjä. Vuosien varrella rallissa on nähty jopa lähes 60 metrin leiskautuksia, eivätkä tämänvuotiset hypyt siitä juuri jääneet. Nyt eräs upeimmista hypyistä on päätynyt videona YouTubeen. Julkaisija muistaa mainita, että kyseessä ei ole tekaistu video.

Sebastien Ogier teki tänä vuonna Ouninpohjan uuden ennätyksen ajalla 15.08,9.