Kohukoomikko etsi vuokrakämppää – toivoo rivoja etuja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koomikko Russell Brand yritti aikoinaan pokailla Aston Kutcherin kainalossa nykyisin viihtyvää Mila Kunisia. Hän ei voinut ymmärtää, että jäi kakkoseksi Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinille. Nyt Brand on metsästämässä itselleen vuokra-asuntoa.

Mies aloitti taannoin asunnon etsimisen Twitterissä. Koomikko-näyttelijä haluaisi vuokra-asunnon Itä-Lontoosta heinäkuun lopusta elokuun puoleenväliin. Brandilla on silloin taukoa Messiah Complex -maailmankiertueestaan.

– Ihan tosissaan. Onko kenelläkään vuokrattavana kämppää Itä-Lontoossa välillä heinäkuun 30. ja elokuun 14.? Minulle? Lähettäkää linkkejä/kuvia/rivoja etuja, Russel Brand kirjoittaa Twitterissä.

Suosikkinäyttelijä sai nopeasti lukuisia eri asuntotarjouksia. Eräs miespuolinen ihailija meni jopa niin pitkälle, että hän tarjosi Brandille omaa siskoaan. Miehen mukaan sisko ”ottaa huomioon kaikki fetissit”, Female First -sivusto kertoo.

Russel Brand oli aikoinaan naimisissa poptähti Katy Perryn kanssa. Tähti on deittaillut myös useiden muiden kaunotarten kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty hotellimoguli Andre Balazsin tyttäreen, Alessandra Balazsiin, ja mies esitteli hänet myös äidilleen.