Simon Cowellin äiti: ”Hän on hyvä isä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

53-vuotias Simon Cowell tunnetaan musiikkimogulina ja miehenä useiden huippusuosittujen kykyjenetsintäkilpailujen, kuten The X Factorin, taustalla. Äskettäin paljastettiin, että Simonista tulee isä, kun hänen ystävänsä entinen vaimo Lauren Silverman on tullut miehelle raskaaksi.

Uutinen oli pienoinen yllätys etenkin Simonin lähipiirille, ja nyt miehen oma äiti on ennättänyt kommentoimaan paljastusta. Mail Onlinen mukaan Simonin äiti on nyt sanonut, että hän on innoissaan tullessaan 87-vuotiaana Simonin lapsen isoäidiksi. Hän uskoo, että lapsi on todellinen siunaus ja he kaikki ovat hyvin innoissaan siitä. Äidin mukaan Simon on hyvä isä lapselleen.

36-vuotias Lauren Silverman erosi aviomiehestään ja Simonin ystävästä Andrew Silvermanista heinäkuun puolessa välissä. Heillä on yhteinen 7-vuotias Adam-poika. Lauren ei koskaan saavuttanut suosiota ex-miehensä perheessä, joten Simonin äidin iloiset kommentit lienevät enemmän kuin tervetulleita.

Simon Cowell ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta Laurenin on kerrottu tahtovan pian vihille hänen kanssaan. Simon oli kolme vuotta kihloissa meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa, mutta pari erosi viime vuonna.

Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Kymmenennellä viikolla raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.