Sotilaan teko lämmittää sydämiä – auttoi pikkupoikaa juoksutapahtumassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen merijalkaväen sotilas Myles Kerr on saanut viime päivinä hyvin paljon huomiota hyvän tekonsa johdosta. 19-vuotias sotilas oli ollut juoksemassa viiden kilometrin hyväntekeväisyysjuoksua Charlevoixissa Michiganissa, kun hän huomasi kisaan osallistuvan pikkupojan väsyvän.

Kerrille entuudestaan tuntematon Brandon Fuchs -niminen poika oli jäänyt muusta seurueestaan jälkeen, ja hänen kuntonsa alkoi loppua. Mirror-lehti kertoo, että yhdeksänvuotias pikkupoika kysyi sotilaalta ”Sir? Voisitko mitenkään juosta kanssani?”. Sotilas teki työtä käskettyä, ja hän kannusti poikaa loppuun asti juoksemalla tämän rinnalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hyväntekeväisyystapahtumaan osallistunut Kerr oli lähtenyt urheilemaan muiden sotilaiden kanssa. Kun miestä ei kuulunut maaliviivalle, lähtivät tämän palvelustoverit takaisin juoksureitin varrelle katsomaan, missä tämä viipyy. Tällöin muut sotilaat huomasivat nuorukaisen juoksevan Fuchsin kanssa. Kaksikon päästyä maaliin Kerrille merkattiin ikäryhmänsä huonoin aika.

Hyvä teko kuitenkin palkittiin. Seal of Honor -Facebook-ryhmän kirjoitettua sotilaan teosta tämä on saanut hurjasti positiivista palautetta. Kerr on itse kirjoittanut tapauksesta Twitteriin että kuka tahansa olisi tehnyt samoin. Pikkupojan perhe on lahjoittanut sotilaalle sadan dollarin ravintolalahjakortin kiitollisuuden osoituksena.