Autokoululainen mokasi – uskomaton törttöily videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Autokoulun auton nähdessään kannattaa olla erityisen varovainen sekä Suomessa että muualla maailmassa. Ajamista harjoittelevat kuljettajat joutuvat silloin tällöin onnettomuuksiin taitojensa vielä kehittyessä. Nyt näin on käynyt Etelä-Koreassa pidetyllä ajotunnilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Auto ohjannut ajo-oppilas onnistui ajautumaan onnettomuuteen vain sekunteja liikeelle lähtemisen jälkeen. Auton kojelaudalla olleen kameran tallentamassa tilanteessa nähdään, että nainen lähtee rullaamaan autolla loivaa mäkeä alaspäin. Ohjaaminen ei kuitenkaan vielä oikein suju, ja auto ajautuu pientareelle.

Tässä vaiheessa auto kellahtaa päälleen. Telegraph-lehden tietojen mukaan eteläkorealainen ajo-opettaja huutaa oppilaalleen ”Jarruta, jarruta!”. Videon lopussa mies vielä tokaisee, että tämän takia hän käski naista jarruttamaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.