Julkkikset vakuuttavat ruumiinosiaan: ”40DD-rinnat, hampaat, jalat, äänihuulet…”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkinäyttelijä George Clooney erosi äskettäin mallikaunotar Stacey Keibleristä. Nyt neitokainen on paljastanut, että hän on vakuuttanut jalkansa kauan aikaa sitten. Keibler ei ole kuitenkaan ainoa julkisuuden henkilö, joka on vakuuttanut jonkun ruumiinosansa tuntuvaa summaa vasten.

Esimerkiksi Hugh Hefnerin tyttöystävänäkin tunnettu Holly Madison on vakuuttanut rintansa miljoonan dollarin edestä. Neitokainen ei ole ainoa rintavarustuksensa vakuuttanut julkkis, sillä hänen kanssaan samalla asialla on ollut muun muassa Dolly Parton, SodaHead-sivusto listaa. Kantrilegendan 40DD-rinnat on vakuutettu 600.000 dollarin edestä.

Ruma Betty -sarjasta suursuosioon ponnahtanut näyttelijätär America Ferreran hampaat on vakuutettu kymmenen miljoonan dollarin edestä. Neitokaisen hampaat vakuutti tämän kanssa yhteistyössä ollut suuhygieniayhtiö. Summa ei kuitenkaan vedä vertoja jalkapalloilija David Beckhamin vakuutussummalle, sillä komistuksen jalat on vakuutettu 70 mijoonan dollarin edestä.

Suosikkilaulajatar Mariah Careyn jalat valittiin vuonna 2006 Gilleten Legs of a Goddes -tittelin saajiksi. Tämän kunnianosoituksen seurauksena yhtiö vakuutti kaunottaren jalat miljoonan dollarin edestä. Saman kohtelun sai vuonna 2007 samaisen tittelin itselleen napannut laulajatar Rihanna. Äänensä avulla uransa rakentanut Bruce Springsteen todella arvostaa äänihuuliaan, sillä ne on vakuutettu viiden miljoonan dollarin edestä.