Rocktähti esitti tappouhkauksen Twitterissä: ”En epäröi ampua ketään”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen muusikko Kid Rock tunnetaan myös räppärinä, jonka levyjä on myyty kansainvälisesti yli 27 miljoonaa kappaletta. Kid Rockin edellisin albumi Rebel Soul julkaistiin viime vuonna.

Nyt 42-vuotias Kid Rock on saanut osakseen päänvaivaa hänen Michiganin kotiinsa pyrkineen miehen muodossa. Muusikko julkaisi Facebookissa valvontakameran kuvia miehestä, joka oli yrittänyt murtautua hänen kotiinsa. Rock-tähti kirjoitti sivuilleen, että hän antaa 5.000 dollaria sille, joka antaa ratkaisevan vihjeen miehen kiinnisaamiseksi.

– Luojan kiitos en ollut talolla tämän murron yrityksen aikaan. Olen ahkera metsästäjä ja hyvä ampuja, enkä epäröi ampua ketään joka saa minut tai perheeni pelkäämään henkemme puolesta, Kid Rock kirjoitti Facebookissa.

Female First -sivusto kertoo, että murtoa yrittänyt 43-vuotias mies on sittemmin pidätetty. Clarkstonin apulaisseriffin mukaan murron yrityksestä epäilty mies pidätettiin kotonaan Independence Townshipissä. Amerikkalaismies saatiin kiinni kahden poliisin vastaanottaman vihjeen johdosta.

Kid Rock, oikealta nimeltään Robert James ”Bob” Ritchie, oli aikoinaan tiiviisti viihdelehtien otsikoissa avioliittonsa merkeissä. Muusikko oli nimittäin naimisissa povipommi Pamela Andersonin kanssa viiden kuukauden ajan. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2001 ja he astuivat alttarille viisi vuotta myöhemmin. Heidän kerrotaan eronneen, koska Kid Rock halusi asua Detroitissa, kun taas Pamela olisi halunnut perheen asuvan Los Angelesissa. Kid Rock joutui taannoin myös seksivideokohun keskiöön.