Nainen myy käytettyä patjaansa – katkera ilmoitus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Nyt erään naisen Craigslist-myynti-ilmoitus on pistänyt monen silmään. Nainen haluaa päästä eroon parisängyn patjasta erikoisen ilmoituksen voimin.

Ilmoituksessaan nainen kiroaa entisen kihlattunsa maan rakoon. Neitokainen kirjoittaa, että myynnissä oleva Simmons Beautyrest -patja on kolme vuotta vanha, ja sillä nukkuminen on ”kuin nukkuisi v**tu pilven päällä”. Myyjä haluaa kuitenkin päästä patjasta eroon, koska se muistuttaa häntä entisestä kihlatustaan, Huffington Post kertoo.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Neitokainen kirjoittaa ilmoituksessa, että patja on sopiva niille, jotka joutuvat jatkuvasti makaamaan sen henkilön vieressä, joka muistuttaa heitä siitä että he valitsivat kihlauksen opiskelun sijaan. Nainen myös kertoo, ettei patjassa ole tahroja, eikä se ole nähnyt toimintaa vähään aikaan. Ilmoituksensa nainen lopettaa ytimekkäästi kirjoittamalla että ”viekää tämä v**un patja pois elämästäni”.

– Tämä on patja sinulle, se vie sinut v**un REM-uneen ja 6-8 tunnin ajaksi. Joka yö unohdat, että nukut sosiopaatin vieressä, nainen selittää ilmoituksessa.