Loton jättipotti nousi 400 miljoonaan dollariin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lottovoitosta unelmoinen lukeutuu varmasti monen harrastamiin ajanvietteisiin. Nyt Yhdysvalloissa on tarjolla uskomattoman houkutteleva lottopotti. Powerball-loton pääpotti oli vielä viime viikolla 300 miljoonaa dollaria, mutta kukaan ei lopulta saanut päävoittoa.

Tämän seurauksena pääpotti on nyt päätähuimaavat 400 miljoonaa dollaria, Daily Mail -lehti uutisoi. Kyseessä ei kuitenkaan ole amerikkalaisloton historian suurin voittosumma, sillä Powerballin suurin pääpotti on ollut 590,5 miljoonaa dollaria. 84-vuotias floridalaisleski voitti hurjan ennätyssumman viime toukokuussa.

Powerball-lottoa voi pelata Yhdysvalloissa 43 osavaltiossa. Tällä viikolla pelissä oleva 400 miljoonaa dollaria kalpenee vielä maan historian suurimman loton pääpotin vierellä. Vuonna 2012 pelattu pääpotti oli miellyttävät 656 miljoonaa dollaria.