Loton jättipotti nousi 400 miljoonaan dollariin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lottovoitosta unelmoinen lukeutuu varmasti monen harrastamiin ajanvietteisiin. Nyt Yhdysvalloissa on tarjolla uskomattoman houkutteleva lottopotti. Powerball-loton pääpotti oli vielä viime viikolla 300 miljoonaa dollaria, mutta kukaan ei lopulta saanut päävoittoa.

Tämän seurauksena pääpotti on nyt päätähuimaavat 400 miljoonaa dollaria, Daily Mail -lehti uutisoi. Kyseessä ei kuitenkaan ole amerikkalaisloton historian suurin voittosumma, sillä Powerballin suurin pääpotti on ollut 590,5 miljoonaa dollaria. 84-vuotias floridalaisleski voitti hurjan ennätyssumman viime toukokuussa.

Powerball-lottoa voi pelata Yhdysvalloissa 43 osavaltiossa. Tällä viikolla pelissä oleva 400 miljoonaa dollaria kalpenee vielä maan historian suurimman loton pääpotin vierellä. Vuonna 2012 pelattu pääpotti oli miellyttävät 656 miljoonaa dollaria.

Uusimmat