Komediasarjan kaunotar tuli kaapista: ”Tekee minut onnelliseksi”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen Raven-Symone Christina Pearman nousi ensimmäistä kertaa suuren yleisön tietouteen Bill Cosby Show’n lapsitähtenä. Sittemmin neitokainen on tähdittänyt muun muassa That’s So Raven -sarjaa. Nyt näyttelijätär on kertonut olevansa lesbo.

27-vuotias Raven Symone teki paljastuksen Twitterin välityksellä. Neitokainen kirjoitti yhteisöpalveluun voivansa vihdoinkin mennä naimisiin. Näyttelijätär kertoo myös olevansa ylpeä maansa valtiojohdosta. Yhdysvalloissa ollaan viime aikoina laillistettu samaa sukupuolta olevien väliset avioliitot muun muassa Kalifornian ja New Yorkin osavaltioissa.

Tällä hetkellä 13 maan osavaltiota sallii homoavioliitot. Raven-Symonen seksuaalisesta suuntautumisesta ollaan huhuttu jo vuosia, ja neitokainen kommentoi itse asiaa vuonna 2011 kirjoittamalla Twitteriin sen olevan vain hänen ja hänen seurustelukumppaninsa välinen asia, US Weekly kertoo.

– Elän henkilökohtaista elämääni tavalla joka tekee minut onnelliseksi. En ole 25 vuotta kestäneen urani aikana kommentoinut seurustelukumppaneitani enkä aloita sitä nytkään. Seksuaalinen suuntautumiseni on minun ja seurustelukumppanini asia, Raven-Symone kirjoitti vuonna 2011.