Robin Thicke yllätti: Blurred Lines koulusoittimilla esitettynä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalaisen r&b-muusikon Robin Thicken tuorein kappale Blurred Lines herätti taannoin kohua musiikkivideollaan. Kappaleen alkuperäinen, yläosattomia naisia esitellyt versio poistettiin YouTubesta liian rivon materiaalin johdosta. Sittemmin palvelussa julkaistiin siveellisempi versio videosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt hittibiisinsä myötä suursuosioon noussut mies on esittänyt Blurred Lines -kappaleesta hieman tavallisesta poikkeavan version. Thicke oli vieraana Late Night With Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa ja hän päätyi musisoimaan ohjelman juontajan kanssa. Lopputuloksena syntyi koulusoittimilla vedetty Blurred Lines -esitys.

Kappale kuullaan monelle varmasti ala-asteella tutuksi tulleilla soittimilla säestettynä. Thicken kanssa kappaletta esittävät muusikot soittavat muun muassa ksylofonia, ukulelettä ja marakassia. Erikoinen versio on löytänyt tiensä fanien sydämiin, sillä sitä on tähän mennessä käyty katsomassa YouTubessa jo yli 6,2 miljoonaa kertaa.