Simon Cowell jätti lastaan odottavan naisen – 72,8 miljoonan elatusmaksut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka 53-vuotias Simon Cowell on saattanut ystävänsä ex-vaimon Lauren Silvermanin raskaaksi ja nyt nainen haaveilee astelevansa vihille musiikkimogulin kanssa. Suhdesoppa saa nyt uudenlaista lisätietoa, kun Simon kertonut jättäneen Laurenin kuusi viikkoa ennen raskauden julkistamista.

Simon oli sanonut ystävälleen, että hänen ja Laurenin suhde on historiaa. Se on kuulemma päättynyt jo ennen raskausuutisia, Mirror kertoi. Simon on sanonut, että tahtoo hoitaa suhdesopan kuntoon tyylillä ilman, että ihmisten tunteita satutettaisiin. Hän on myös myöntänyt olevansa hieman hämmentynyt isäksi tulemisesta, mutta tahtoo tukea lapsensa äitiä kaikin mahdollisin keinoin.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Daily Starin mukaan Simon on määrätty maksamaan tulevan lapsensa äidille vuosittain 3,5 miljoonaa euroa elatusmaksuja kunnes lapsi täyttää 21 vuotta.

Vauvauutinen oli pienoinen yllätys etenkin Simonin lähipiirille. Simon viettää parhaillaan kuukauden pituista lomaa ystäviensä kanssa St. Tropezissa, Ranskassa. 36-vuotias Lauren Silverman erosi aviomiehestään ja Simonin ystävästä Andrew Silvermanista heinäkuun puolessa välissä. Heillä on yhteinen 7-vuotias Adam-poika. Simon Cowell ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta Laurenin on kerrottu tahtovan pian vihille hänen kanssaan.

Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Kymmenennellä viikolla raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.