Teini ryösti pikkulasten limonadikojun aseella – naurettava saalis

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa elää yhä perinne, jossa pienet lapset menevät kotitien varteen myymään itsetehtyä limonadia pikkurahaa vastaan. Tämänkaltaiset kioskit ovatkin monen amerikkalaislapsen ensikosketus yrittäjyyteen ja työelämään.

Nyt eräs 12-vuotias varhaisteini sai varsinaisen neronleimauksen Johnstownissa Pennsylvaniassa. Hän päätti nimittäin ryöstää paikallisten pikkupoikien pyörittämän limonadikojun. Teini oli astellut kojun luokse ja uhannut tiskin takana ollutta 10-vuotiasta pikkuyrittäjää ilmapistoolilla.

Gawkerin mukaan kioskin pojat joutuivatkin antamaan kassansa teiniryöstäjälle, joka sai ryöstösaaliikseen 22,70 euroa. Poliisit jäljittivät pian tekijän ja nyt rosvo joutuu vastaamaan teoistaan oikeuden edessä. Vaikka ilmapistooli luokitellaan usein leluksi, on ilma-aseen käyttö vaarallista.