James Bond -elokuvan Q tuli kaapista – rekisteröi parisuhteensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen näyttelijä Ben Whishaw on noussut tunnetuksi erityisesti roolistaan tuoreimmassa James Bond -seikkailussa 007 Skyfall. Whishaw esitti elokuvassa Bondin varustemestari Q:ta, jota ovat aikaisemmin näytelleen esimerkiksi Alec McCowen ja John Cleese.

Nyt Ben Whishaw on astunut virallisesti ulos kaapista homoseksuaalina. Daily Mail -lehden mukaan 32-vuotiaan näyttelijän edustaja ilmoitti tähden menneen naimisiin kumppaninsa, australialaisen säveltäjän Mark Bradshawn kanssa jo vuosi sitten.

– Ben ei ole ikinä piilotellut seksuaalisuuttaan. Kuten monet näyttelijät, hän ei kuitenkaan mieluiten keskustele työnsä ulkopuolisesta yksityiselämästään julkisuudessa, Ben Whishawn edustaja ilmoitti.

– Spekulaation vuoksi voin varmistaa, että Ben ja Mark ovat olleet rekisteröidyssä parisuhteessa elokuusta 2012 lähtien. He ovat siitä ylpeitä ja erittäin onnellisia, edustaja jatkoi.

Ben Whishawn seksuaalisuus on jo vuosien ajan kiinnostanut median edustajia, sillä tähti on esimerkiksi esiintynyt lukuisissa homoteemoja käsittelevissä näytelmissä. Whishaw näytteli pääroolia vuonna 2006 ensi-iltansa saaneessa Parfyymi-elokuvassa. Lisäksi hänet muistetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Layer Cake – diilerin käsikirja, I’m Not There ja Pilvikartasto.