Leffatähden koira kateissa – jakoi koskettavia ilmoituksia lyhtypylväisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus Jeremy Renner on kovassa nosteessa Hollywoodissa, sillä hän on tähdittänyt esimerkiksi elokuvia The Hurt Locker, Mission Impossible: Ghost Protocol ja The Avengers. Nyt hän on kuitenkin saanut suru-uutisia rakkaasta lemmikistään.

Renner on nimittäin kadottanut yllättäen Hemi-koiransa Hollywoodissa. Nelijalkaisen ystävän löytymiseksi näyttelijä on jakanut suuren määrän ilmoituksia ympäri kaupunkia ja lupaa koirastaan peräti 5.000 dollarin löytöpalkkion. Ilmoituksissa kerrotaan, että koira tarvitsee lääkehoitoa. Koira karkasi, kun talon pihamaan portti oli jäänyt auki.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jeremy Renner seurusteli taannoin neljän vuoden ajan näyttelijätär Jess Macallanin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin jatkaa eri suuntiin vuonna 2010, kun Jess Macallan halusi keskittyä elokuvauraansa. Eron jälkeen miehen huhuttiin deittailleen vähän aikaa realitytähti Jessica Simpsonin kanssa.

Irlantilaista ja saksalaista sukuperää oleva Jeremy Renner teki elokuvadebyyttinsä jo vuonna 1995 National Lampoon’s Senior Trip -kulttikomediassa. Sittemmin hän vakiinnutti paikkansa elokuvamaailman suosituimpien näyttelijäkomistusten joukossa muun muassa S.W.A.T.-elokuvaroolillaan. Renner pitää myös musiikista, sillä hän osaa muun muassa laulaa ja soittaa kitaraa, pianoa ja rumpuja.