Täydellinen nainen ei halua vuosiksi vankilaan – aviomies yksin syyllinen?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa julkkikset ajautuvat alituisesti tekemisiin virkavallan kanssa, ja ajoittain joku tähdistä joutuu myös vankilaan. Tuomiot ovat usein olleet naurettavan pieniä, sillä monet julkkikset ovat selvinneet jopa vain tuntien vankilassa istumisella. Nyt on ehkä käymässä toisin.

Amerikkalainen televisiotähti Teresa Giudice tunnetaan parhaiten The Real Housewives of New Jersey -realitysarjasta. Naisella ei tällä hetkellä pyyhi kovinkaan hyvin, sillä hän voi joutua aviomiehensä Joen kanssa 30 vuodeksi vankilaan talousrikosten takia. Pariskunnan uskotaan syyllistyneen pankkien huijaamiseen ja veropetokseen.

Nyt Radar Online -sivuston lähteet kertovat, että Täydellinen nainen ei ole ollenkaan huolissaan edessä mahdollisesti olevasta vankilareissusta. Neitokainen on täysin vakuuttunut, että hänen aviomiehensä Joe ottaa syyt niskoilleen ja menee vankilaan. Teresa onkin lähiaikoina ikuistettu tyttärensä kanssa hymyilevänä ja huolettomana.

– Teresa ei usko joutuvansa vankilaan. Joe tulee ottamaan kaiken niskoilleen ja Teresa tietää sen, lähde selittää Radar Onlinelle.

Teresa Giudice ei ole tullut vielä kovinkaan tunnetuksi suomalaisten televisiokatsojien keskuudessa, mutta Yhdysvalloissa hänet on nähty jo useissa realitysarjoissa, kuten Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversiossa. Giudicella on aviomiehensä kanssa neljä tytärtä.