Chris Brown pidätettiin – pääsi vapaaksi 45 minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen r&b-tähden Chris Brownin uutisoitiin taannoin ajaneen ilman ajokorttia Los Angelesissa. Laulajan väitettiin myös törmänneen vahingossa toiseen autoon ja paenneen sen jälkeen paikalta. Brown on itse kiistänyt karanneensa kolaripaikalta.

Koska laulajaa ei pidätetty onnettomuuspäivänä, oli hänen määrä ilmoittautua poliisiasemalle 6. elokuuta mennessä pidätyskuvan ottamista varten. Chris Brown suorittikin velvollisuutensa melko esimerkillisesti, sillä TMZ-verkkosivuston mukaan laulaja saapui Van Nuysin poliisilaitokselle vuorokautta ennen määräaikaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Chris Brownin asiointi poliisiasemalla kesti noin 45 minuuttia, jonka jälkeen hänet päästettiin vapaaksi. Miehen asianajajan kerrotaan järjestäneen poliisille ilmoittautuminen niin, ettei paikalla olisi lainkaan valokuvaajia. Hänet kuvattiin kuitenkin pian vapauduttuaan. Samaisen poliisilaitoksen läheisyydessä sijaitsevassa oikeustalossa käsiteltiin vain muutamaa tuntia aikaisemmin runsaasti median huomiota kerännyttä räppäri 50 Centin pahoinpitelytapausta.

Brownin kolaritapauksen toisen auton kuljettaja, Olga Gure-Kovalenko ei aio vaatia tähdeltä korvauksia tapauksen tiimoilta. Tapauksen käsittely kuitenkin aiheutti muusikolle ongelmia hänen aikaisemman, laulajatar Rihannan pahoinpitelystä saadun ehdonalaisen kanssa.

Laulajaa tullaan kuulemaan vielä elokuussa järjestettävässä ehdonalaiskäsittelyssä. Chris Brown on parhaillaan vapaalla odottamassa käsittelyään. Jos tuomari tulee elokuussa siihen tulokseen, että mies rikkoi ehdonalaistaan, voi Brownia odottaa jopa neljän vuoden vankeustuomio.