Jennifer Lopez palaa American Idoliin: Tienaa 15 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan kattavan musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijättärenä ja televisiokasvona. Kaunotar työskenteli American Idol -lauluohjelman tuomarina sen 10. ja 11. tuotantokausilla. Nyt neitokainen tekee paluun ohjelman pariin.

Radar Online -sivusto kertoo, että Lopez tulee palaamaan American Idol -tuomariksi sen 13. tuotantokaudelle. Kaunotar tulee tienaamaan pestistään huimat 15 miljoonaa dollaria. Neitokainen on hurjasta palkkasummastaan huolimatta saanut palkanalennuksen.

Latinotähti tienasi nimittäin edellisen tuomarikautensa aikana 20 miljoonaa dollaria. Ohjelman tekijöiden uskotaan virallistavan Lopezin paluu muutaman viikon kuluttua. Tällöin paljastetaan myös, kuka liittyy laulajattaren ja Keith Urbanin seuraksi tuomaroimaan lauluohjelmaa. Will.i.am on yksi nimi huhuttujen uusien tuomareiden joukossa.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuonna 2008. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.