Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth yllätti: ”Pelkään seksikohtauksia”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus meni viime vuonna kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Nälkäpeli-elokuvissa näyttelevä Hemsworth on vuosien varrella ollut pettämishuhujen keskiössä. Nyt 23-vuotias Liam on avautunut Paranoia-elokuvan seksikohtausten tekemisestä.

Mileyn kihlattu kertoi Entertainment Tonight -televisio-ohjelmassa, että intiimien kohtausten tekeminen on aina pelottavaa. Elokuvassa näyttelijäkomistus pääsee vällyjen alle Johnny Deppin tyttöystävän Amber Heardin kanssa.

– Intiimit kohtaukset ovat aina melko pelottavia. Kun on läheisesti jonkun kanssa ison ihmisjoukkion edessä, on vaikeaa päästää irti ja olla vapaa siinä kohtauksessa, Liam Hemsworth summaa ohjelmassa.

Elokuvan naispääosaa esittävä Amber Heard kuitenkin kehuu vastanäyttelijänsä kykyjä. Neitokaisen mukaan komistus teki seksikohtausten kuvaamisen erittäin helpoksi mukavan luonteensa takia. Kaunottaren mukaan seksikohtausten kuvaamisen niksi onkin siinä, että ryhtyy kavereiksi vastanäyttelijänsä kanssa.

Liam Hemsworthin kihlattu Miley Cyrus on aiemmin seurustellut muun muassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Pariskunta asuu yhdessä Los Angelesissa.