Supertähden varoitus Justin Bieberille: ”Lopeta pilven polttelu senkin pieni narttu”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinilaulaja Justin Bieber on lähiaikoina noussut otsikoihin sekoilujensa johdosta. Monet julkisuuden henkilöt ovat kommentoineet laulajan seikkailuja ja käskeneet tätä ryhdistäytymään. Nyt suosikkinäyttelijä Mark Wahlberg on lisännyt soppaan oman kommentinsa.

Wahlberg kertoo The Sun -lehdelle, että Justinin ei kannata olla niin tuhma. Näyttelijä oli itse nuorena hyvin villi, ja hän oli vankilassa pahoinpitelyn seurauksena. Miehellä on siis omakohtaisia kokemuksia siitä, kun meno lähtee lapasesta.

– Ole kiltti poika, nosta housusi ylös, tee äidistäsi ylpeä, ja lopeta pilven polttelu senkin pieni narttu, Mark Wahlberg toteaa suorasukaisesti The Sunille.

45-vuotias suosikkinäyttelijä kuitenkin selittää, että Justin on teini-ikäinen erilaisessa maailmassa kun hän aikoinaan. Wahlberg myös muistuttaa, että hän oli vankilassa ennen läpimurtoaan rap-artistina, eikä Bieber ole ollut vankilassa. Menestysnäyttelijä kuitenkin kehottaa teinitähteä nauttimaan urastaan niin kauan kun se kukoistaa, sillä se voi olla ohi yllättävän nopeasti.