Uskoisitko häntä 55-vuotiaaksi? Sharon Stone on edelleen upea ilmestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa trillerissä Basic Instict, joka sisälsi varsin rohkeita kohtauksia. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon on pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuvarooliensa myötä, ja pian hänet nähdään Lovelace-elokuvassa.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa vierailemassa ollut Sharon Stone kuvattiin 5. elokuuta astumassa ulos limusiinista Hollywoodissa. Mustaan mekkoon ja paksusankaisiin silmälaseihin sonnustautunut tähti osoitti olevansa upea ilmestys vielä vanhemmallakin iällään. Ikävuosia Stonelle on ehtinyt kertyä 55 vuotta.

Sharon Stone seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia. Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.