Pähkähullu tempaus – hurjapää pudotettiin lentokoneesta lukitussa arkussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee ajoittain mitä hurjapäisempiä ihmisiä hulluine temppuineen. Amerikkalainen Anthony Martin on yksi heistä. Hurjapää pudotettiin äskettäin lentokoneesta lukittuna arkun sisään. Myös miehen kädet oli kahlittu lukitun arkun sisällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

47-vuotias Martin on tehnyt samankaltaisen tempun ensimmäistä kertaa 25 vuotta sitten, eli kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta kun mies riskeeraa henkensä näinkin hurjalla tavalla. Miehen temppu suoritettiin Serenassa Illinoissa sijaitsevan pellon yläpuolella, Metro uutisoi. Tempun aikana kahlekuninkaan kädet olivat kahlitut hänen vyöhönsä ja hänen oikea kätensä oli kahlittu kiinni arkun sisäpuoleen.

Arkku oli suljettu vankiloissa käytettävällä lukolla, johon ei ole edes valmistettu avaimia. Martin suoriutui tempustaan kunnialla, ja hän pääsi kuin ihmeen kaupalla arkusta vapaaksi tarpeeksi ajoissa turvallista laskuvarjolaskeutumista varten. Amerikkalaismies on tiirikoinut lukkoja kuusivuotiaasta lähtien, ja hän pakeni ensimmäistä kertaa käsiraudoista kymmenvuotiaana.

– En tiennyt missä olin… mutta hypnotisoiduin siitä kun katsoin arkun putoavan takanani, Anthony Martin kertoo epätodellisesta vapautumisen hetkestään.