Pettämishuhut yltyvät – Khloe Kardashian murtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

29-vuotiaan Khloe Kardashianin aviomiehen Lamar Odomin väitettiin hiljattain pettäneen naista yli vuoden kestäneen salasuhteen merkeissä. Nyt uusi nainen on väittänyt vehtailleensa Lamarin kanssa alkukesästä.

Lakimiehenä työskentelevä Polina Polonsky on nyt julkisesti kertonut olleensa Lamar Odomin kanssa intiimissä kanssakäymisessä kesän alussa. Nainen oli tavannut Khloe Kardashianin aviomiehen Hollywoodin kuuluisassa Rooseveltin hotellissa, jossa mies asui hetkellisesti pariskunnan välirikon takia.

RadarOnlinen mukaan Polonskyn julkitulo oli viimeinen pisara Khloe Kardashianille, joka on sittemmin itkenyt hysteerisesti pettämiskohun takia. Khloe on aiemmin puolustanut aviomiestään, mutta uskoo lopultakin väitteisiin ja hänen sydämensä on pirstoutunut.

Koripallotähti Lamar Odom yhdistettiin aiemmin stripparina työskentelevään Jennifer Richardsoniin, jonka kanssa mies on huhujen mukaan viihtynyt vuoden päivät salasuhteessa. Richardsonin mukaan koripalloa ammatikseen pelaava Odom oli väittänyt avioliittonsa olevan vain liiketoimi. Kaunotar kaatoi lisää suolaa Khloen haavoihin kertomalla lehdelle, että tämän aviomiehellä on ollut hänen lisäkseen useita muita kumppaneita – ja tässä hän oli ilmeisesti oikeassa.