Kimin supersuosittu realitysarja lopetetaan? Fanit pelkäävät pahinta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi North näyttää pistäneen paitsi Kardashianin perhepiirin myös koko julkkismaailman sekaisin. Nyt realitykaunottaren perheenlisäyksen kerrotaan vaikuttaneen myös neitokaisen tuleviin urasuunnitelmiin.

Naughty But Nice Rob -sivusto nimittäin uutisoi, että Kim pohtii parhaillaan äitinsä Kris Jennerin kanssa sopivaa tapaa lopettaa Keeping Up with the Kardashians -ohjelma. Realityohjelma on tehnyt koko Kardashianin perheestä superjulkkiksia. Ohjelma on poikinut perheelle myös muita realityohjelmia, kuten Kourtney & Khloe Take Miami -ohjelman.

– Se on ollut kaikkien aikojen suurin realityfranchise. Sekä Kim että Kris haluavat lopettaa ohjelman sen ollessa huipulla, jättäen fanit janoamaan lisää, sen sijaan että ohjelmaa yrittäisi venyttää vielä parilla tuotantokaudella katsellen kuinka se kuolee, lähde kertoo sivustolle.

Sivuston mukaan päätöksen taustalla on myös Kimin halu keskittyä äitiyteen. Kris taas haluaa tehdä uraa keskusteluohjelmien juontajana ja elokuvatuottajana. Vaikka Kardashianeilla on 40 miljoonan dollarin sopimus, jonka mukaan sarjaa tehtäisiin vuoteen 2015 asti, ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että sarjaa tehtäisiin niinkään pitkälle.