Poliisi etsii: Rajusti kolaroinut mies pakeni kävellen – katso raju video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huoltoasemiin liittyvät onnettomuudet päättyvät valitettavan usein rumasti tulenarkojen nesteiden johdosta. Nyt eräs astetta rajumpi auto-onnettomuus on päättynyt yllättävän hyvin ohiolaisella huoltoasemalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hämmästyttävintä onnettomuudessa ei kuitenkaan ole kuljettajan uskomattoman hyvä tuuri. Telegraph-lehti kertoo, että Cincinnatissa autonsa hurjasti kolaroinut kuljettaja poistui muina miehinä lyttääntyneestä autostaan ikkunan kautta.

Tämän jälkeen hän yritti nousta ohi ajaneeseen taksiin, joka oli hidastanut huoltoaseman kohdalle onnettomuuden huomattuaan. Mies ei kuitenkaan yrityksestään huolimatta päässyt taksin kyytiin.

Sekä taksinkuljettaja että kolariautoa ajanut mies ovat edelleen poliisille tuntemattomia. Huoltoaseman omistajan mukaan miehen hurja kolari aiheutti 5.000 dollarin tuhot. Poliisi tutkii tapausta, ja taksinkuljettajan ja kolariauton kuljettajan etsimistä jatketaan.