Lewis Hamilton sai kaipaamansa vieraan – Pussycat-suhde pelastettavissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Unkarin GP:ssä kauden ensimmäiseen voittoon ajanut Mercedes-tallin Lewis Hamilton omisti saavutuksensa entiselle tyttöystävälleen, eli Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerille.

Parin eroa pidettiin lopullisena, vaikka he kertoivatkin ikävöivän toisiaan suunnattomasti. Lewis Hamilton kertoi olevansa hieman hukassa ilman pitkäaikaista mielitiettyään. Sittemmin Nicole vastasi formulatähden kutsuhuutoon ja lensi Monacoon tapaamaan ex-poikaystäväänsä.

Daily Starin mukaan heillä molemmilla on pitkästä aikaa vapaata, ja he ovat päättäneet hyödyntää ylimääräisen ajan yhdessä. Hamiltonin myös kerrotaan soittaneen Nicolelle päivittäin ja anovan naista takaisin.

Ensimmäisen kerran he erosivat vuonna 2010, ja toisen kerran vuotta myöhemmin. Pariskunta on kuitenkin aina palannut yhteen. Kuten aiemminkin, on myös tämänkertaisen eron syynä pidetty pariskunnan aikatauluongelmia.