Rihanna levittää seksikkäitä bikinikuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popkaunotar Rihanna on viettänyt jo jonkin aikaa hyvin ansaittua lomaa kotimaassaan Barbadoksella, jonne hän suuntasi suoraan Helsingin konsertistaan. Popkaunotar kuvattiin osallistumassa paikalliseen karnevaalikulkueeseen varsin niukassa asussa.

Ihmiset ovat tuskin ehtineet vielä toipua Rihannan seksikkäistä karnevaalikuvista, kun poptähti on jo twiitannut uusia, rohkeita Instagram-kuvia. Otoksissa 25-vuotias laulajatar poseeraa uima-altaan läheisyydessä bikineissä, tarjoten muun muassa lähikuvaa takapuolestaan. Perhettään tavannut Rihanna jakoi myös yhteiskuvan itsestään ja pikkuveljestään, Rorrey Fentystä.

Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa vaihtelevasti sujuneen maailmankiertueensa ansiosta. Vastikään päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.