Simpsonit tekevät uuden aluevalloituksen – LEGO-Simpsonit tulossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

LEGO on yritys, joka seuraa ajan hermolla ja toetuttaa vuosittain suosituimmista elokuvista, sarjakuvista ja televisiosarjoista kokonaisia rakennuspalikkasarjoja. Nyt palikkakunnian saavat maailman tunnetuimman keltaisen perheen jäsenet, eli Simpsonit.

Tanskalainen LEGO-yhtiön on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan yritys toteuttaa Simpsonit-aiheisen rakennuspalikkasarjan ensi vuonna. Yritys ei paljasta tarkemmin, ketkä sarjan hahmoista saavat kunnian olla mukana uudessa sarjassa, mutta sen kerrotaan kuitenkin saavuttavan suosiota keltaisen perheen fanien keskuudessa.

LEGO on luonut omat rakennuspalikkasarjansa muun muassa Star Warsille ja Ninjagolle. Myös Taru sormusten herrasta -hahmot on nähty LEGO-ukkoina. Simpsonit on amerikkalainen pisimpään televisiossa ollut sitcom-sarja ja sitä on esitetty yhtäjaksoisesti 22 vuoden ajan.