Lentoyhtiön tuo stand up -komiikkaa lennoille – koomikko livenä lennolla

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Virgin Atlanticilla lentävät pääsevät nauttimaan sangen ylellisestä lentokokemuksesta. Esimerkiksi Lontoosta Los Angelesiin lentävässä koneessa soi jo sisään mennessä listahittejä, sisustus on tyylikäs ja nuorekas ja kaiken lisäksi lentokoneen keskellä nököttää aito baaritiski.

Kuva: AirAsia
Kuva: AirAsia

Virgin-yhtiön lentokoneet tunnetaan etenkin viihdetarjonnastaan, sillä yrityksen perustanut julkkismiljärdööri Richard Branson aloitti uransa levy-yhtiöllään. Nyt Branson on jälleen räväyttänyt uudella ideallaan. Mies on päättänyt tuoda stand up -komiikaa Virgin Atlanticiin kuuluvan Little Red -lentoyhtiön lennoille.

Daily Mail kertoo, että koomikot saapuvat viihdyttämään asiakkaita lennoilla Lontoosta Manchesteriin, Edinburghiin ja Aberdeeniin. Kyseessä on tempaus, jolla juhlitaan Edinburghissa järjestettävää Fringe-festivaalia. Koomikot naurattavat matkustajia lennoilla jo tässä kuussa.

Ensi kuussa Virgin Atlantic repäisee tuomalla samoille lentoreiteille akustisesti esiintyviä muusikoita. Lento-yhtiön omistaja Richard Branson on selittänyt koko Little Red -lentoyhtiön tarkoituksen olevan ravistella Ison-Britannian kotimaan lentoja. Virgin Atlantic haluaa tarjota matkustajilleen mahdollisimman unohtumattoman lentokokemuksen.