Hollywood suree: Rakastettu näyttelijätär kuoli syöpään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäpiirit ovat jälleen menettäneet yhden rakastetuimmistaan tähdistä, sillä näyttelijätär Karen Black on menehtynyt syöpään 74-vuotiaana. Nainen tullaan muistamaan muun muassa Rajut kuviot ja Kultahattu -elokuvista.

Yahoo! News raportoi amerikkalaisnäyttelijättären menehtyneen syövän aiheuttamiin komplikaatioihin keskiviikkona Los Angelesissa. Suosikkinäyttelijätär rakensi itselleen vuosien varella menestyneen uran Hollywoodissa. Naisen saavutuksiin lukeutuu muun muassa Oscar-ehdokkuus parhaan naissivuosan esittämisestä Rajut kuviot -elokuvassa vuonna 1971.

Black sai samaisesta roolisuorituksestaan Golden Globe -palkinnon. Ahkera näyttelijätär työskenteli vielä tämän vuoden aikana elokuvien parissa. Naista jäävät kaipaamaan hänen kaksi lastaan, Hunter Carson ja Celine Eckelberry sekä näyttelijättären aviomies Stephen Eckelberry. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1987.

Uusimmat