Hollywood suree: Rakastettu näyttelijätär kuoli syöpään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäpiirit ovat jälleen menettäneet yhden rakastetuimmistaan tähdistä, sillä näyttelijätär Karen Black on menehtynyt syöpään 74-vuotiaana. Nainen tullaan muistamaan muun muassa Rajut kuviot ja Kultahattu -elokuvista.

Yahoo! News raportoi amerikkalaisnäyttelijättären menehtyneen syövän aiheuttamiin komplikaatioihin keskiviikkona Los Angelesissa. Suosikkinäyttelijätär rakensi itselleen vuosien varella menestyneen uran Hollywoodissa. Naisen saavutuksiin lukeutuu muun muassa Oscar-ehdokkuus parhaan naissivuosan esittämisestä Rajut kuviot -elokuvassa vuonna 1971.

Black sai samaisesta roolisuorituksestaan Golden Globe -palkinnon. Ahkera näyttelijätär työskenteli vielä tämän vuoden aikana elokuvien parissa. Naista jäävät kaipaamaan hänen kaksi lastaan, Hunter Carson ja Celine Eckelberry sekä näyttelijättären aviomies Stephen Eckelberry. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1987.