Johan on soppa! Kelly Brookin poikaystävällä KUUSI muuta naista samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook lukeutuu paparazzien ahkerasti seuraamiin neitokaisiin. Monen miehen päiväunia tähdittävä kaunotar on seurustellut jo jonkun aikaa rygbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Nyt asiaan saattaa tulla muutos.

The Sun -lehti nimittäin raportoi, että Cipriani on mennyt pettämään upeaa kaunotarta. Lehden lähteiden mukaan urheilijalla on ollut samanaikaisesti jopa kuusi muuta naista Brookin lisäksi. Julkkiskaunotar ei ole katsonut hyvällä miehen ilmi tulleita seikkailuja, vaan hän on ottanut ohjat omiin käsiinsä.

Kelly on soittanut jokaiselle poikaystävänsä kanssa häntä pettäneelle naiselle. Neitokainen sai naisten numerot viikonlopun aikana löytämästään salaisesta puhelimesta. Cipriani oli käyttänyt piilottelemaansa matkapuhelinta naisten kanssa viestittelyyn.

Julkkiskaunotar ja rugbytähti ryhtyivät seurustelemaan ensimmäisen kerran vuonna 2008. Pariskunta kuitenkin erosi vuonna 2010. Rakastavaiset palasivat jälleen yhteen tämän vuoden alkupuolella, mutta nyt on-off -pariskunnan tilanne näyttää jälleen menneen pakkasen puolelle. Kelly Brook tunnetaan seurapiirielämänsä ja mallinuransa lisäksi näyttelijättärenä, joka on esiintynyt muun muassa Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film -elokuvista.