Miely Cyrus säkenöi mainosvideolla – esimakua jättigaalan keikasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut kesän aikana otsikoissa hoikistuneen vartalonsa ja uuden We Can’t Stop -kappaleensa poikkeuksellisen rohkean musiikkivideon merkeissä. Hän esiintyi vähissä vaatteissa myös räppäri Big Seanin tuoreella Fire-musiikkivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Miley Cyrus nähdään jälleen esittelemässä rohkeampaa ja katu-uskottavuuteen tähtäävää nykyistä imagoaan tuoreessa MTV VMA -gaalan mainosvideossa. Uudelle tyylilleen uskollisesti Miley on pukeutunut varsin niukkaan toppiin, ja taustalla raikaa Beastie Boysin No Sleep Till Brooklyn -hitti.

Mileyn on määrä esiintyä 25. elokuuta järjestettävässä VMA-gaalassa, jossa lavalle nousevat myös muun muassa Kanye West ja esiintymislavoille palaava Lady Gaga.

Miley Cyrus kertoi hiljattain, että hänen kohua herättänyt, rohkea musiikkivideonsa We Can’t Stop -kappaleelle on paljon kesympi kuin muu netistä löytyvä materiaali. Laulajan mukaan nykylapset tietävät jo kaiken auringon alla aikuisviihteestä.