Nainen soitti hätänumeroon sakkojen takia – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Joskus hätäkeskukset ympäri maailmaa julkaisevat uskomattomampia vastaanottamiaan puheluita. Otsikoihin nousi äskettäin muun muassa autokoululainen, joka valitti myöhässä olleesta ajo-opettajastaan. Nyt asialla on ollut 50-vuotias amerikkalaisnainen.

Freda Johnson soitti hätänumeroon valittaakseen saamastaan sakosta. Poliisi oli pysäyttänyt naisen ajaman auton ja sakottanut häntä Boynton Beachillä Floridassa ilman turvavyötä ajamisen takia. CBS 12 uutisoi, että nainen reagoi saamiinsa sakkoihin väärinkäyttämällä hätäkeskuksen palveluita.

Johnson soitti hätäkeskukseen valittaakseen saamistaan sakoista häntä sakottaneen poliisin ollessa yhä paikalla. Hätäkeskustyöntekijä raportoi puhelusta kyseiselle poliisille, joka pidätti naisen välittömästi, WPBF-TV raportoi. Hätäkeskuksen palveluiden väärinkäyttämisestä voi saada jopa vuoden vankeustuomion.