Pilailija esitti Justin Bieberiä – fanit menivät sekaisin! Katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinilaulaja Justin Bieber lukeutuu lukemattomien teinityttöjen eniten ihailemiin muusikoihin. Poptähti saa peräänsä uskomattoman fanilauman missä ikinä kulkeekin. Nyt eräät pilailijat ovat käyttäneet tätä seikkaa hulvattomasti hyväkseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalainen komediatrio Three Amigos Comedy päätti hieman vitsailla Bieber-fanien kustannuksella. Ryhmän jäsen Jeremy Frost on saanut usein kuulla näyttävänsä Justin Bieberiltä. Niinpä nuorukainen päätti esittää kuuluisaa poptähteä tämän Bostonin keikan yhteydessä.

Tuloksena syntyi todellista YouTube-kultaa. Videolla teinitytöt juoksevat hulluina vale-Justinin ja tämän henkivartijoita esittävien miesten perässä. Frost ottaa kärsivällisesti kuvia Bieber-fanien kanssa eivätkä nämä tajua, että kyseessä ei ole kansainvälinen supertähti.