Brittimies hulluna vuoristoratoihin – käyttänyt 38.000 euroa laitteisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuoristoradassa käyminen kuuluu monen näkemykseen täydellisestä huvipuistopäivästä. Eräs brittimies on kuitenkin mennyt kiintymyksessään vuoristoratoihin astetta pidemmälle. Marcus Gaines on nimittäin käyttänyt pienen omaisuuden vuoristoradoissa käymiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Southamptonista kotoisin oleva Gaines on kuluttanut vuoristoradoissa käymiseen noin 33.000 puntaa, eli noin 38.000 euroa. Vauhtia rakastava yhden lapsen isä on käynyt 1.099 eri vuoristoradassa. Daily Mail -lehti kertoo, että brittimies kuluttaa vuodessa keskimäärin kuukauden eri huvipuistoissa.

36-vuotias Gaines on käynyt vuosien varrella 251 huvipuistossa 19 eri maassa. Maailman hurjimmat vuoristoradat kokenut hurjapää ei kuitenkaan ole koskaan tullut pahoinvoivaksi vuoristoradassa. Brittimies on rakastanut vuoristoratoja käytyään sellaisen kyydissä ensimmäisen kerran viisivuotiaana.

– Minua pelotti ennen vain joidenkin laitteiden korkeuden ja käänteiden katseleminen – mutta nämä asiat eivät enää jännitä minua. Itse asiassa huvipuistojen kummitusjunat saavat minut paljon hermostuneemmaksi, Marcus Gaines selittää Daily Mailille.