Leffatähti etuili leipomon jonossa – kuinkas sitten kävikään…

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodissa lupaavaa uraa tehnyt Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts pidätettiin vastikään Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä. Nainen pääsi jo vapaaksi putkasta, eikä kultakaan nostanut syytteitä.

Emma on noussut otsikoihin myös muiden vähemmän imartelevien asioiden myötä, ja hänen on jopa huhuttu kärsivän huumeongelmasta. Nyt neitokainen on kokenut jälleen yhden takaiskun – tällä kertaa newyorkilaisen konditorion jonossa. Kyseessä oli Dominique Ansel -leipomo, joka on noussut ilmiömäiseen suosioon yhdistettyään donitsit ja voisarvet uudenlaisen leivonnaisen muodossa.

Kuva: Dominique Ansel
Kuva: Dominique Ansel

Cronut-nimen saanut ihanuus on valmistettu kroisanttitaikinasta, joka uppopaistetaan, kieritetään sokerissa ja täytetään vaniljakermalla. Näyttelijäkaunotar halusi saada itselleen supersuositun leivonnaisen etuilemalla leipomon jonossa, Daily Mail kertoo. Paikalla ollut ovimies ei kuitenkaan ollut kiinnostunut Robertsin tähtiasemasta vaan hän palautti neitokaisen pikaisesti pitkän jonon hännille.

Nolostunut näyttelijätär ei jäänyt odottelemaan jonon etenemistä, vaan hänen kerrotaan poistuneen paikalta muutaman minuutin kuluttua. Emman toiveet kävivät kuitenkin myöhemmin toteen Late Night With Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa, jossa ohjelman isäntä tarjosi hänelle halutun Cronutin. Muun muassa mallikaunotar Heidi Klum on lähiaikoina twiitannut uutuusherkun ihanuudesta.