Emma Watsonille suositeltiin näyttelemisen lopettamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nousi maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Näyttelemisen ohessa Watson on tehnyt töitä näyttävänä mallina.

Nyt Emma Watson paljastaa, että hänen yliopistonsa professori ohjeisti naista jättämään näyttelemisen, jotta neitokainen voisi keskittyä täysipäiväisesti opiskeluun. Emma tunnustaa Entertainment Weeklylle, että hän jopa harkitsi asiaa, koska hän kärsi Harry Potterien jälkeen suuresta lavakammosta. Hän ajatteli, ettei pystyisi esittämään muita rooleja.

Naisen onneksi hän kuitenkin pääsi näyttämään kyntensä myös muissa elokuvissa, ja hän onkin tätä nykyä yksi kuumimmista Hollywoodin nuorista naisnäyttelijöistä. Hermionen roolista ulos pääseminen oli yksi hänen elämänsä suurimmista missioista, ja häntä ärsytti oman uransa lokeroiminen.

Emma Watson nähdään parhaillaan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa. Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.