Hautaustoimisto haastoi Rihannan oikeuteen – jätti laskun maksamatta?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Rihanna lukeutuu tämän hetken menestyneimpiin naislaulajiin. Neitokainen viettää tällä hetkellä lomaa maailmankiertueensa jälkeen. Nyt kaunottaren loma on kuitenkin saanut pienoisen rypyn oikeusjutun muodossa.

Tähden isoäidin hautajaisista vastannut hautaustoimisto on haastanut laulajattaren oikeuteen. Rihannan isoäiti Clara Brathwaite menehtyi kesäkuussa sairastettuaan pitkään syöpää. Laulajatar lähetti sukulaisensa ruumiin Yhdysvalloista kotimaahansa Barbadokselle hautaamista varten.

Rihanna myös järjesti isoäitinsä kunniaksi juhlat, joissa nähtiin muun muassa telttoja, valtavia valkokankaita ja eksoottisia kukka-asetelmia. Nyt TMZ-sivusto kertoo, että juhlat järjestänyt hautaustoimisto väittää laulajattaren maksaneen ainoastaan murto-osan hintavista hautajaisista. Juhlien hinnaksi muodostui 150.000 dollaria, josta Rihannan kerrotaan maksaneen ainoastaan neljäsosan.

Oikeusjutun mukaan laulajatar on tuominnut laskun olevan kohtuuton. Poptähti on kieltäytynyt maksamasta koko summaa. Neitokainen ei ole vielä kommentoinut hautaustoimiston nostamaa oikeusjuttua.